Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΠΙΤΑΡΟΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ

Πιταρούδια με ρεβίθια 
ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό ρεβίθια
2 ντομάτες τριμμένες
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 κλωνιά ξερός δυόσμος
1 φλιτζάνι νερό
300 γραμμάρια αλεύρι
αλάτι
Λάδι για το τηγάνισμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Από βραδύς μουλιάζετε τα ρεβίθια .Τη επόμενη μέρα τα τρίβετε για να ξεφλουδιστούν.
Σ ένα μπολ βάζετε τα τριμμένα ρεβίθια. Προσθέτετε το τριμμένο κρεμμύδι δυόσμο τριμμένο τις ντομάτες ,ρίχνετε νερό και ανακατεύετε.
Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε καλά το υδαρές μείγμα.
Σένα βαθύ τηγάνι βάζετε λάδι και το αφήνετε να ζεσταθεί καλά.
Παίρνετε με το ένα κουτάλι το μείγμα και το τοποθετείτε στο καυτό λάδι.
Τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου