Συστατικά/Προετοιμασία:
Υλικά (για 2 άτομα):
200 γρ. Bavette
50 γρ. ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγες σταγόνες λεμόνι
Αλάτι ημίχονδρο
2 σφηνάκια αχινοσαλάτα
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με το λάδι, το μαϊντανό, το λεμόνι και λίγη αχινοσαλάτα, τα βάζουμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε την υπόλοιπη αχινοσαλάτα και λίγο φρέσκο μαϊντανό
Συνταγή: «Αλέξης – 4 εποχές»
Πηγή: Βιβλίο «Γεύση από παράδοση – Προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα», Εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου